Vi söker en Produktspecialist till ITAB

Vi söker en Produktspecialist till ITAB

ITAB Växlar upp och söker nu en produktspecialist till kontor i Jönköping.
Har du ett teknikintresse och gillar socialkontakt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifter:
Som produktspecialist kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att supportera partners, kunder och eftermarknad med den tekniska frågeställningen.
Du har direktkontakt med kunder samt våra installationspartners och ser till att alla dokument är uppdaterade inför kommande installationer. Du samarbetar med våra tekniker och cad-konstruktörer på plats.

Du blir vår första kontakt och avgör om ärendet är ett serviceärende eller en reklamation.
Ärendena som kommer in rapporteras i vårt system för att kunna följa upp och skapa så bra historik som möjligt.

Om företaget
På ITAB hjälper vi våra kunder att förvandla konsumenternas varumärkesupplevelse till fysisk verklighet med vårt kunnande, lösningar och ekosystem av partners. Vi skapar effektiva detaljhandelslösningar som ger praktiska och inspirerande konsumentupplevelser. Erbjudandet inkluderar rådgivande designtjänster, skräddarsydda interiörer, kassasystem, konsumentvägledning lösningar, professionella belysningssystem och interaktiva digitala lösningar för den fysiska butiken. ITAB har cirka 3200 anställda fördelade på olika kontor runt om i världen.

För att påskynda omvandlingen kommer vi att utveckla vårt mjukvaruteam och letar efter passionerade människor med ett tillväxtstänkande, som inte bara är ivriga att lära sig utan också älskar att utveckla nya idéer på en tom sida och glada att ta en kundcentrerad produktresa från slut till slut. Vi har ett dynamiskt och roligt team, arbetar med smidiga metoder och våra grupper täcker hela sortimentet från att bygga PCB-kort till att utveckla inbyggda system för att föra våra produkter till molnet.

Din profil

För att lyckas i rollen som produktspecialist ser vi att du är driven. Har en hög servicekänsla, du motiveras av utveckling, gillar att lösa tekniska problem.
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och som har ett intresse för framtida digitala lösningar. Som person är du nyfiken samt har förmågan att identifiera och föreslå nya lösningar. Du tycker om att arbeta med en kombination av mjukvara och hårdvara och trivs med att hålla en god kundkontakt.
Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet inom IT support och med goda kunskaper inom digitalisering, operativa system (Windows och Linux), nätverk, kommunikation.

Vi verkar i en internationell marknad som kräver flytande engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande, men det är inget krav för tjänsten.

Skallkrav
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • Tekniskt intresse / Datavana
  • Gymnasial utbildning
Meriterande
  • Erfarenhet och kunskap inom Linux.
  • Flerspråkig
  • Arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter alt. Industri
  • Kunskap inom mjukvara
Start: Omgående
Ort: Jönköping
Omfattning Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.