Vi söker en Mekanikingenjör till Husqvarna Group!

Vi söker en Mekanikingenjör till Husqvarna Group!

Vi söker en driven och motorintresserad mekanikkonstruktör till Husqvarna Group.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som mekanikkonstruktör fokuserar på handhållna och bensindrivna produkter, främst motorsågar. Du kommer att arbeta med att konstruera motorkomponenter, exempelvis filter, förgasare, insug, cylinder & kolv.

Avdelningen består idag av 20 personer. Du använder dig av Catia och SmarTeam och arbetar med både nyutveckling och underhåll av befintliga produkter.

Som mekanikonstruktör arbetar du tätt ihop med andra konstruktörer för att diskutera tekniska lösningar samt personer inom design, simulering och test.

Om företaget

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?

Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Du kommer att arbeta i ett mycket motiverat team på Handhållet R&D Power Systems-divisionen på Husqvarna Group i Huskvarna, Sverige

Din profil

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och vågar ta för dig. Du är genuint intresserad av teknik och gärna tvåtaktsmotorer.

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning maskinteknik
  • Arbetslivserfarenhet 2–3 år som konstruktör
  • Erfarenhet av Catia
  • Engelska i tal/skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av SmarTeam, Office och Matlab
  • Intresse för motorer
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, dagtid

Ort: Huskvarna

Kontaktperson

Linn Madsen

linn.m@framtiden.com
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.