Verkstadsansvarig/Montör till expansivt företag

Verkstadsansvarig/Montör till expansivt företag

Vill du vara med att bygga upp ett nytt förvärv inom Concept, vill du vara med och utveckla deras nya löpband och vara ansvarig för detta? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som verkstadsansvarig/montör på Concept träningsredskap AB kommer du att vara med att bygga upp en helt ny verksamhet kring deras löpband. Dom har förvärvat ett bolag som heter CardioNix. Man kommer vara ansvara för att bygga upp verksamheten och bolaget kring processer, rutiner, träffa leverantörer och utveckla produkten. Kunderna som använder dessa löpband är mestadels räddningstjänst och landsting. Löpbanden består mestadels av metall och inte lika mycket plast som det brukar vara på vanliga löpband.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Du kommer att montera löpband, 1-2st i veckan
 • Ta emot 1-2st ärenden om dagen kring offerter, service och senare reservdelar.
 • Det kommer bli en del service i början och minska framåt, då serviceavdelning kommer ta över dessa.
 • Du kommer jobba mycket ihop med en person på inköp.
 • Du kommer utveckla produkten, rutiner och processer.
Din profil

Vi söker dig som är analytisk, flexibel, och som har ett proaktivt tänk. Du ska trivas med att både jobba självständigt och i team tillsammans med andra kollegor. Du har ett stort mekaniskt intresse med ett affärsmässigt tänk.

Skallkrav:
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Lägst gymnasiet inom mekanik
 • Arbetslivserfarenhet inom mekanik
 • Körkort B
Meriterande:
 • Kunskap inom el
 • Arbetat självständigt mot kunder
Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Concept Träningsredskap AB är Sveriges största leverantör av träningsredskap, Concept är 55 anställda placerade från Skellefteå i norr till Helsingborg i söder och med deras nya moderna centrallager i Jönköping, är dom redo att ta hand om sina kunder var behovet än dyker upp.
Concepts kunskap om och inom träningsprodukter, är till god nytta för deras kunder.
Drivkraft, Kundfokus, Kunskap och Passion har ända sedan starten 1993 varit Concepts ledord, och de är lika aktuella idag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.