Ventilationsmontör till Bravida Jönköping

Ventilationsmontör till Bravida Jönköping

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ventilationsmontör kommer du att arbeta självständigt i många typer olika kunduppdrag, både stora och mindre projekt, samtidigt som du har ett tätt samarbete är med de andra yrkesrollerna på entreprenaden.

Som ventilationsmontör kommer du främst installera och montera anläggningar inom ventilation på Entreprenader. Du är ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt Bravidas högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och viss kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Du behöver ha koll på kostnader så budget hålls inom de satta ramarna och håller dig till rambeskrivning.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst gymnasienivå inom bygg, anläggning eller likande
  • Svenska i tal och skrift
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom branschen
  • Körkort
Vi söker dig som är en noggrann, strukturerad och serviceinriktad person som kan ta egna initiativ. Du är självständig, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och vågar ta för dig.

Vidare ser vi att du har ett eget driv samtidigt som du värdesätter samarbete och kollegor och du har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus.

Villkor

Start: Mars
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft

Läs gärna mer om företaget på www.bravida.se

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.