Utvecklare inom AI/Machine Learning till Husqvarna Groups Talangprogram

Utvecklare inom AI/Machine Learning till Husqvarna Groups Talangprogram

Ta chansen att ge din karriär en flygande start genom att ingå i Framtidens och Husqvarna Groups talangprogram som är framtaget för din personliga utveckling.

Vill du vara med och utveckla nya tjänster mot användare av Husqvarna Groups produkter, lägga stort fokus på innovation och jobba med den absolut nyaste tekniken? Då tycker vi att du ska söka till talangprogrammet!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare mot AI/Machine Learning kommer du att arbeta med utveckling av Visionsystem/AI för robotar. Det handlar om teknikscouting och kompetensbyggande inom neurala nätverk och AI för visionsystem till konsumentprodukter. Du kommer arbeta i en internationell miljö där vi har flera internationella samarbetspartners. Exempel på arbetsuppgifter:
  • AI utveckling för visionlösningar.
  • Träning av neurala nätverk. Objektdetektion, klassificering och segmentering.
  • Utveckling av VO och VSLAM lösningar för positionering
  • Integrering av lösningar mot robotprodukter och test av dessa.
Under talangprogrammet kommer du att få personlig coachning, mentorskap, utbildningar och en härlig gemenskap. Alla i programmet kommer att få genomföra talangprojekt tillsammans där ni får dra nytta av era olika kompetenser Du får med andra ord de bästa förutsättningarna för att lyckas och utvecklas i din nya roll på Husqvarna Group.

Känner du dig intresserad av talangprogrammet? Kontakta då mig eller sök jobbet och kom på intervju!

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör/Master med inriktning mot mjukvaruutveckling & AI
  • Kunskaper inom C/C++ och Python
  • Vana av att arbeta i Linux miljö
Meriterande:
- Erfarenhet av arbete i ROS

Vi söker en engagerad person som brinner för teknik. Du är en ambitiös person som gillar att dela med dig av din kunskap. Med det följer att du gärna är pedagogisk och har en förmåga att förklara problem på ett förståeligt sätt. Du är en kreativ person gillar utmaningen i att ta sig an problem.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: Hösten 2021
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?
Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Just nu söker vi en person till talangprogrammet på Primärutveckling på Husqvarna Group R&D avdelning. Primärutvecklings huvudsakliga uppgift är att ta in ny teknik, göra koncept utav det som sedan R & D-avdelningen fortsätter med. Primärutveckling består i dagsläget av ca 30 personer inom områdena embedded, signalbehandling, app/systemutveckling samt AI/Machine Learning. .

Framtiden har varit en samarbetspartner till Husqvarna Group inom bemanning och rekrytering sedan 2007. Tillsammans har vi även genomfört flertalet lyckade talangprogram.
Genom att genomföra Framtidens talangprogram får du som talang en unik möjlighet att lära dig företagets verksamhet från grunden. På så vis kan du bredda ditt kunskapsområde, ta klivet mot att bli företagets nästa specialist, samt utöka ditt sociala och professionella nätverk.

Under talangprogrammets gång kommer du, tillsammans med andra talanger, få mentorskap och utbildningar som är skräddarsydda för just din personliga utveckling och karriär
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.