Utvecklare i C#.net till Husqvarna Group!

Utvecklare i C#.net till Husqvarna Group!

Se hit! Nu söker vi dig som vill kickstarta din kariär inom programmering! Vill du komma till ett företag där innovation och modern teknologi står i centrum? Då ska du söka det här roliga jobbet!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med apputveckling i C#.Net för olika plattformar. Du kommer arbeta med mjukvara som kommunicerar med företagets robotar, där slutanvändaren kan styra produkten från datorn, telefonen eller en smart watch. På företaget arbetar ni i agila team och idag består gruppen av 12 medarbetare. På avdelningen finns mycket kompetens att lära sig av och det är en god stämning i gänget.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla Windowsapplikationer i C#.Net
  • Arbete med hela utvecklingskedjan, från idé och krav till test och implementering
  • Olika administrativa uppgifter som teamet ansvarar för gemensamt
Din profil

Skallkrav:
  • Civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mjukvara, elektronik, inbyggda system eller datateknik.
  • Goda kunskaper C#.Net. och ett genuint intresse för programmering.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
För att trivas i rollen som C#.net-utvecklare ser vi att du är en naturlig problemlösare som älskar programmering. Du kommer att vara en viktig del av ett duktigt team, vi ser därför att du trivs med att vara en lagspelare och gillar att ta ansvar.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?
Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att jobba på Husqvarna Group erbjuds du:
  • En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
  • Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
  • En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.