Utmanande tjänst som Systemtekniker

Utmanande tjänst som Systemtekniker

Är du utbildad Nätverkstekniker och älskar utmaningar? Är du nyfiken och gillar att resa till spännande platser? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Som resande tekniker kommer du spendera 100-150 dagar utomlands på resande fot. Du kommer arbeta med företagets tekniska utrustning på "frånkopplade" platser och sätta upp nätverk för att få de tekniska redskapen att funka och kommunicera. Det är framförallt tekniska redskap inom militären och man kommer vara ansvarig för driften på träningsområdena. De 6 första månaderna kommer du jobba tillsammans med en senior tekniker och få en bra introduktion för att sedan bli mer självgående.
Uppgifter som ingå i tjänsten är bland annat:
 • Sätta upp tekniska kommunikativa system.
 • Ansvara för de tekniska komponenterna
 • Ge rekommendationer till Officers på vad för teknik som ska användas/bytas ut.
 • Resa runt hela världen och se till att det funkar oavsett miljö.
Det är en otroligt spännande tjänst där du kommer få besöka platser som väldigt få får se och uppleva saker som väldigt få får uppleva. Det kommer vara utmanande men för rätt person är det ett fantastiskt jobb. Mer info om tjänsten förmedlas på en intervju.

Din profil

Skallkrav:
 • Data/IT utbildning
 • Kunskap inom datanätverk
 • Svensk medborgare
 • Svenska och engelska i tal/skrift
 • Gilla att resa
Meriterande:
 • Erfarenhet i militären / gjort lumpen
 • Kunskap om andra kulturer
Som person är du teknikintresserad, älskar utmaningar och att utvecklas som människa. Du är orädd och är bra på att ta människor och kommunicera. Då du kommer träffa mycket människor från andra länder i andra kulturer är det viktigt att du är förstående, lyhörd och trygg i dig själv.

Villkor

Ort: Jönköping
Omfatning: Heltid, tillsvidare.
Start: Enligt övernskommelse
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.