Underhållsingenjör till Husqvarna Group!

Underhållsingenjör till Husqvarna Group!

Är du teknisk och gillar att arbeta i team? Då har vi tjänsten för dig, Husqvarna EDGE söker nu efter nästa underhållsingenjör. Sök tjänsten redan idag!

I denna roll kommer Ingå i ett team med 3 underhållsingenjörer och ett flertal underhållstekniker med gedigen och lång erfarenhet. Du kommer att jobba med utveckling, förbättringsarbete och förebyggande underhåll i Husqvarnas Edge fabrik. Edge är en helt ny modern fabrik där bland annat motorsågskedjor tillverkas.
 • Utveckling av förebyggande underhåll
 • Administration i underhållssystemet Maximo
 • Underhållsutveckling och förbättringsarbeten
Om företaget
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?

Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att jobba på Husqvarna Group erbjuds du:
 • En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
 • Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
 • En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget
Din profil
Skallkrav:
 • Yh-utbildning alt. Högskoleutbildning inom underhåll, automation alt. Liknande erfarenhet.
 • Kunskap i Excel
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
 • Erfarenhet från PLC-programmering
 • Erfarenhet från produktionstekniskt arbete samt underhållsarbete
 • Erfarenhet från programmering av ABB-robotar
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående
Befattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
För att lyckas i rollen måste du vara teknisk som person, gilla utmaningar samt vara problemlösning. Det är viktigt att du gillar att samarbete samt kan påvisa ledaregenskaper.
Som person är det viktigt att du är driven, visar stort engagemang och är duktig på att ta egna initiativ. Vi vill ha en person som är noggrann, kvalitetsmedveten och tar sig an projekt för att alltid vilja bli bättre. Du har en god samarbetsförmåga samt ett stort tekniskt intresse.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.