Testoperatör till ett globalt försvars-, och säkerhetsföretag

Testoperatör till ett globalt försvars-, och säkerhetsföretag

Vill du jobba med morgondagens teknik och vill bli en del av ett spännande företag? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som testoperatör kommer du att jobba med testning av hydraulikprodukter i utveckling. Du kommer att följa ett schema där du kopplar upp och kör igång tester, samlar loggfiler och löser problem som kan uppstå i driften. Du kommer spendera mycket tid vid datorer och i kontrollrum men kommer även att leta rätt på fel och meka med maskinerna när det behövs.

Din profil

Vi söker dig som har lätt att tänka fritt och hitta lösningar på problem. Du är nyfiken, ordningsam och visar en noggrannhet i ditt arbete.

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
  • Datavana
  • Bakgrund inom mekanik/hydraulik
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av arbete med hydrauliksystem
Villkor

Start: Januari, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt försvars-, och säkerhetsföretag med cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet runt om i världen. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.