Testförare till globalt bolag i Jönköping

Testförare till globalt bolag i Jönköping

Testförare till globalt företag i Jönköpingsområdet.

Dina arbetsuppgifter

Som testförare kommer du arbeta nära slutkunden och jobba med att koordinera projektframdrift och att säkerställa "customer succes". Huvuduppdraget är att filtrera kundbehoven och återkoppla till interna teknikutveckling och externa samarbetspartners. Detta genom att leva nära kunden och på plats se och uppleva, dokumentera och iterera fram kundlösningarna som skall utvecklas och testas.

Stor del av jobbet kommer ske på resande fot både Norden och central Europa, framförallt under säsongen. Stor del handlar också om att sortera/strukturera och kommunicera projekt- och kundinsikter till interna och ev externa stakeholders.

Du kommer till exempel att
  • Genomföra kundworkshops och kartlägga behov och möjliga affärslösningar.
  • Uppstart och genomförande kundprojekt, installera teknik.
  • Avhjälpa och supportera våra kunder på plats alt över telefon.
Din profil

Tjänsten passar dig som är intresserad av ny teknik men framförallt gillar affärs och- kundinteraktion. Styrkan och framgång i rollen handlar mycket personligen driva och supportera våra kunder. Rollen ställer höga krav på att man har en förmåga att driva på och följa upp och kunna argumentera både från ett teknik och kund/affärsperspektiv. Som person är du driven, gillar att ta ansvar samt gillar att resa.

För att vara passa för tjänsten behöver du även:
  • Kunna lösa praktiska problem och hugga i - hitta vägar framåt som inte är självklara
  • Gärna ha gymnasial utbildning inom ex el-tele alt annan praktiskt gymnasieutbildning.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande krav:
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller teknik/ingenjör.
  • Erfarenhet från med projekt /teknikutveckling alt tidigare jobbat försäljning.
Villkor

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Globalt bolag med anrik historia inom produktutveckling. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.
Mer om företaget berättar vi vid intervju tillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.