Testare till Flintab AB

Testare till Flintab AB

Är du en fena på nätverk och databaser? Är du dessutom en strukturerad, systematisk och nogrann person? Då har du hittat rätt! Flintab söker dig som vill jobba som testare i deras engagerade team.

Dina arbetsuppgifter

Som testare på Flintab kommer du tillhöra utvecklingsteamet bestående av tio andra kollegor, som bl.a. jobbar inom utveckling, elektronik och mekanik. I början av din anställning kommer du att få ett introduktionsprogram där du introduceras i företaget, träffar dina nya kollegor och får utbildning i Flintabs spännande produkter.

I rollen som testare på Flintab kommer du att jobba tätt tillsammans med utvecklare som programmerar i C# och i ramverket Angular. Som testare kommer du att utföra regressionstester och integrationstester. Du kommer att utföra tester både i mer strukturerad form där versionen är fryst men även i sprintform. Du kommer i början av din anställning leta buggar och göra mindre buggrättningar. På sikt kommer du också att skriva dina egna testfall.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskaper inom nätverk
  • Kunskaper i SQL-databaser
  • Du talar och skriver flytande på svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.
Meriterande:
  • Relevant utbildning inom programmering/utveckling
  • Kunskaper i objektorienterad programmering, t.ex. C# eller Java
  • Kunskap i annat nordiskt språk, gärna finska
För att trivas i rollen som testare på Flintab ser vi att du är strukturerad, noggrann och lättlärd. Du har ett naturligt driv och ett tekniskt intresse. Då du kommer att ha mycket kontakt med andra kollegor på företaget är det viktigt att du är kommunikativ och har social kompetens.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: Februari eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. De utvecklar och marknadsför kundunika moduler i forma av vågar och vägningssystem för industrin. Deras sortiment är mycket omfattande, från små paketvågar till stora fordonsvågar.

Vill du komma till en arbetsplats som tar väl hand om sina anställda, där du får bra förmåner och där du har möjlighet att utvecklas inom företaget? Sluta leta, då är Flintab arbetsplatsen för dig. Börjar du att jobba på Flintab kommer du att jobba med egna produkter där du har möjlighet att följa utvecklingen från idé till färdig produkt. Du kommer till en arbetsplats med korta beslutsvägar och där du får möjlighet att jobba tillsammans med andra kollegor på andra avdelningar på Flintab.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.