Teknisk Innesäljare till familjärt företag!

Teknisk Innesäljare till familjärt företag!

Är du en tekniskt intresserad person som brinner för försäljning? Trivs du med kundkontakt och tekniskrådgivning?

Nu har du möjlighet att ta dig an en spännande roll som Teknisk innesäljare hos vårt kundföretag! Vår kund erbjuder dig en intressant roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och verksamhetens fortsatta tillväxt.

Dina arbetsuppgifter

Som tekniksinnesäljare till vår kund kommer du att arbeta med försäljning och teknisk rådgivning över framförallt telefon, mejl och chattfunktion. Vår kund har ett brett sortiment inom maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning.

Din profil

Till den här tjänsten är det de personliga egenskaperna som vi skattar högt men även arbetslivserfarenhet, alternativt utbildning mot industri. Rätt inställning, intresse och vilja att lära sig tar dig långt. Du kommer få tillgång till ett kompetent team vilket gör att både den erfarne och mindre erfarne personen kan vara rätt för denna tjänst. För att passa i rollen behöver du vara en person som har ett stort yrkesmässigt engagemang, du har hög social kompetens och har ett stort intresse för kunder och teknik. Du klarar av att ha många bollar i luften samtidigt och besitter god datavana. Du trivs med att ta eget ansvar över din planering och att jobba mot mål med ett tydligt resultatfokus.

De kriterier som måste uppfyllas är;
  • Lägst gymnasieutbildning inom industri/teknik
  • Alternativt arbetslivserfarenhet inom industri
  • Svenska och engelska i tal & skrift
  • Datorvana
Meriterande för tjänsten är:
- Norska i tal och skrift

Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, eller enligt överenskommelse
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är återförsäljare av industrimaskiner samt verktyg och tillbehör. Mer information kring vårt kundföretag ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag!