Tekniker/ Maskinmekaniker till Rosenqvist Maskin AB

Tekniker/ Maskinmekaniker till Rosenqvist Maskin AB

Är du en flexibel, driven, och händig person? Brinner du för service och underhåll? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som servicemekaniker/tekniker på Rosenqvist Maskin AB, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av arbete med service och underhåll av traktorer. Du har hand om felsökningar, reparationer, och iordningsställande av såväl nytt som begagnat. Du kommer att få möjlighet till utbildningar, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Då tempot kan vara högt och arbetsuppgifterna många, lägger vi stor vikt vid att du är en lugn och metodisk person. Du är en självgående lagspelare med lösning i fokus!

Skallkrav:
  • Mekaniker/Tekniker/Fordonsprogrammet på gymnasienivå
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Fordonselektriker
  • Tidigare erfarenhet av arbete med anläggningsmaskiner
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordon och lastbilar
  • Tidigare erfarenhet av arbete med felsökningar
  • Engelska i tal och skrift
Villkor

Omfattning:
-Heltid

Arbetstider:
-7-16

Lön:
-Enligt överenskommelse
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rosenqvist Maskin tar ansvar för hela kedjan från import till försäljning. Vi har under de senaste 65 åren levererat maskiner till Svenska lantbrukare, kommuner och entreprenörer.
Vi finns representerade från Lappträsk i norr till Hörby i söder. Starka varumärken, hög kompetens, och lättillgänglighet tillsammans med ett stort personligt engagemang skapar en nära relation med våra kunder. Här finns kvalitetsprodukter som t.ex. Hjullastare från Weycore-Atlas samt vårt breda traktorprogram från Lindner och Landini.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.