Är du en fena på mjukvaruutveckling, teknik, eller elektronik? Se hit!

Är du en fena på mjukvaruutveckling, teknik, eller elektronik? Se hit!

Tar du snart ut din examen inom mjukvaruutveckling, teknisk fysik, eller elektronik? Har du ett intresse för test och vill starta en karriär inom detta på Husqvarna AB? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som systemtestare på Husqvarna kommer din inledande tid bestå av en introduktion, där du tillsammans med mer seniora kollegor sätts in i processerna och systemen. Du kommer att lära dig hur produkten beter sig, vilka funktioner den har, och hur den fungerar. Detta för att på sikt kunna genomföra nedanstående arbetsuppgifter:
  • Test av mjukvara. Ex. testas appar i kombination med klipparen - som för din del kommer att vara huvudsakligt fokus. Du, tillsammans med ditt team, testar alla system som kan kopplas till produkten.
  • Praktiskt arbete - Inomhus, såväl som utomhustest. Delvis installation av produkter.
  • Rapportering i systemet JIRA.
Den här tjänsten ger dig goda möjligheter att resa - i första hand till USA där destinationen är Florida och/eller Charlotte! Ta chansen att se världen och samtidigt utvecklas i ett härligt team på ett spännande företag!
Mer info kring tjänsten ges vid ett intervjutillfälle.

Din profil

Vi söker dig som är en nyfiken person. Du ser lösningar framför problem och kommer gärna med egna imputs och idéer! Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad och noggrann då du behöver vara en fena på att identidiera fel och buggar.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning mot elektronik, teknisk fysik, eller mjukvaruutveckling
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Grundkurs i ISTQB
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
September, eller enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.