Utvecklare med goda utvecklingsmöjligheter!

Utvecklare med goda utvecklingsmöjligheter!

Är du i början på din karriär som utvecklare eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att jobba som konsult i projektform med informationsinhämtning, anpassning och integrering av Flintabs systemplattform. Resor förkommer i viss omfattning och du kommer att ges möjlighet att vara delaktig i deras utvecklingsteam för generell plattformsutveckling.
Du kommer att arbeta med utveckling i Windows- och webbmiljö med allt från hårdvarunära drivrutiner till användargränssnitt samt framtagning och anpassning av scripter i SQL-Server.
Flintab präglas av en miljö med hög kompetens och integritet, Flintab är i ständig utveckling och har en stor bredd i sina projekt.

Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning data/IT
  • Goda kunskaper inom SQL-server
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Kunskap i C#, .Net, Java-Script och Webbutveckling
  • Arbetat med liknande uppgifter
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform.
Personliga egenskaper:
Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har ett intresse för utveckling och teknik. Att du har ett högt driv och kan ta egna initiativ. Som person är har du en analytiskförmåga och kunna se konsekvenserna av det man utvecklar och att du alltid vill framåt. Att kunna arbeta självständigt och kunna organisera och planera ditt arbete effektiv är en självklarhet.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar löpnade nya ansökningar och tjänsten kan tillsättas innan den sista ansökningsdagen, ansök därför redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. Vi utvecklar och marknadsför vågar och vägningssystem för industrin. Flintab har sedan etableringen 1981 byggt upp en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation för att vara nära våra kunder och att snabbt kunna nå ut till våra kunder. Vårt sortiment är mycket omfattande - från små paketvågar till stora fordonsvågar, vägningssystem och eftermarknadstjänster.
Flintab finns i hela Sverige, teknik och utveckling, servicecenter och administration finns i vårt HK som ligger i Jönköping. Servicekontor samt säljare finns placerade i Malmö, Göteborg, Jönköping (HK), Eskilstuna, Stockholm och i Sundsvall.
Våra kunder finns främst inom våra Affärsområden; Energi, Avfall & Återvinning, Entreprenad, Industri och Process samt Logistik & Transport.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.