Systemutvecklare C# till dizparc

Systemutvecklare C# till dizparc

Har du ett genuint intresse för IT och systemutveckling? Är du en driven, engagerad och kommunikativ person som trivs i en problemlösande roll där du får utrymme att vara kreativ? Sök tjänsnten.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos dizparc kommer du att arbeta med att förenkla och utveckla kunders verksamheter genom innovativa digitala lösningar. dizparc jobbar mestadels i sitt egenutvecklade system Ignite där arbetet kommer ske nästan enbart molnbaserat i Microsoft Azure. Du kommer vara en del av att utveckla systemets integrationsplattform som riktar sig mot lager och transport. Mestadels av jobben görs på företagets kontor med undantag för vissa jobb som sker ute hos kund.

Din profil

Vi söker dig som är en glad, social och ödmjuk person som är driven och engagerad i din uppgift. Du visar att du gör allt för att lösa uppgiften du har fått och antar alla uppdrag med ett stort intresse för kundens företag. Hos dizparc har du goda utvecklingsmöjligheter och kommer att få jobba tätt med två mentorer. Du kommer bli en del av ett härligt gäng medarbetare som gemensamt åker på en stor kick-off och organiserar andra aktiviteter under året.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom systemutveckling
  • Programmeringsspråk: C#, Java och SQL
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av branschen sedan tidigare
  • Molnbaserad programmering, Azure
  • HTML5
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Värnamo/Jönköping
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: 100%

Urval sker löpande.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

dizparc är ett IT-bolag vars fokus är att bidra till digitaliseringen av svenska små- och medelstora företag och organisationer. Företaget erbjuder tjänster inom IT, från rådgivning till leverans och förvaltning. dizparc har sedan starten vuxit kraftigt och kommer att fortsätta att stärka sina positioner på den svenska marknaden, målsättningen är att ta en ledande position inom sitt område.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.