Systemtestare till internationellt bolag

Systemtestare till internationellt bolag

För dig som vill arbeta med test där produkten i centrum!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som systemtestare kommer du att ingå i ett team med 15 kompetenta kollegor och inledningsvis kommer du får möjlighet till introduktion och handledning för att bli trygg i din roll och dina arbetsuppgifter. Som systemtestare arbetar du i projektform, där du tillsammans med kollegor arbetar nära produkterna och utför tester.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Systemtestning och verifiera beteenden och funktioner i robotgräsklipparen
 • Göra regressionstest och verifiering av buggrättningar
 • Analysera kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering
Skallkrav:
 • YH alt. högskoleutbildning inom datateknik, mjukvarutest
 • Svenska i tal och skrift
 • Engelska i tal och skrift
 • Körkort
 • Praktisk lagd
Meriterade:
 • Tidigare erfarenhet från mjukvarutestning
 • Intresse för Husqvarnas produkter
 • Egen gräsmatta för att vara nära produkterna
Vi söker dig som framåt, kommunikativ och vågar ta för dig. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, kan ta egna initiativ men samtidigt förstår värdet och uppskattar samarbete och kollegor. Du bidrar gärna med nya idéer och förbättringsåtgärder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Start: Augusti/September

Omfattning: Heltid

Placering: Huskvarna

Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.