Systemingenjör mot embedded system

Systemingenjör mot embedded system

Vi söker nu en systemingenjörer inom embedded som vill bidra till att utveckla de senaste tekniska lösningarna inom inbyggda system tillsammans med vår kund

Dina arbetsuppgifter

Som Systemingenjör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa tekniker och koncept inom framför autonoma produkter. Din uppgift är att förstå de olika systemens arkitektur och ha en stark förmåga att hantera de olika kravanalyser, utredningar och specifikationer som behövs för ett lyckas i projekten. Du kommer in i ett team på 9 personer där du till en början kommer ha en nära introduktion till dess att du kan företagets produkter och system.

Mer information lämnas vid eventuell intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning. Exempelvis; Teknisk fysik, embedded, systemingenjör
  • 1 års erfarenhet av Embedded
  • Engelska i tal & skrift
Meriterande:
- Svenska i tal & skrift

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Lön: ENligt överenskommelse
Befattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 0722505375
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.