System Test Engineer sökes till Kongsberg Automotive!

System Test Engineer sökes till Kongsberg Automotive!

System Test Engineer sökes till Kongsberg Automotive!

Är du en nyexaminerad systemtestare, eller en junior systemtestare som söker ett arbete där flexibilitet, teamwork och en mycket hängiven introduktion är viktigt?

OM FÖRETAGET
Kongsberg Automotive levererar produkter i världsklass till den globala fordonsindustrin. Våra produkter ökar körupplevelsen, vilket gör den säkrare, bekvämare och mer hållbar. Med intäkter på cirka 1,0 miljarder euro och 10.000 anställda i 18 länder är Kongsberg Automotive en stor global leverantör. Företaget har sitt huvudkontor i Schweiz och har 30 produktionsanläggningar över hela världen. Produktportföljen innefattar system till drivlina och transmission, säteskomfort och support system, förarkontroll och människa-maskin gränssnitt, hydrauliska och pneumatiska kopplingar samt systemkomponenter, som utvecklats för globala fordonstillverkare, till personbilar, lastbilar och anläggningsmaskiner.
Utvecklingsenheten i Mullsjö består av ungefär 80 ingenjörer varav 50+ tillhör Powertrain & Chassis affärsenhet där full utveckling sker in-house hos Kongsberg Automotive AB. Ingenjörerna hör till en mängd olika tekniska discipliner som mekanisk design, hårdvaru-, mjukvaru-, och systemutveckling samt fullständig validering av produkten.
Du kommer få arbeta i ett företag där din insats syns och du får chans att påverka och utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett arbete i en omväxlande och dynamisk miljö i ett bolag med stor drivkraft och med ett starkt varumärke.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som systemtestare kommer du att vara en del av ett kreativt och högkvalificerat team på 5 personer som är ingenjörer specialiserade på test av system och mjukvara för bilindustrin. Teknikcentret i Mullsjö designar framtida växelväljare och aktuatorer för manuella, automatiska och shift-by-wire transmissionssystem, inklusive elektroniska styrmoduler och andra nya spännande elektromekaniska produkter relaterade till powertrain applikationer.
Som systemtestare kommer du utföra varierande arbetsuppgifter relaterade till systemintegration, integrationstest samt systemtest i något av våra utvecklingsprojekt. Du kommer vara med i alla delar av projektet från planering, kravanalys, testspecifikationer till implementering av testfall samt utförande av testerna på produkten.

DIN PROFIL
För att trivas hos kunden så är det viktigt att du tycker när det händer saker runt omkring dig samt att du kan arbeta flexibelt mellan olika projekt och arbetsuppgifter.
Du bör vara strukturerad och noggrann samt kunna jobba effektivt och smart enskilt och i grupp. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp för att tillsammans utveckla nya innovativa lösningar samt lösa de problem som uppstår, men du ska också kunna arbeta effektivt i dina egna projekt.

Skallkrav:
  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen i datateknik eller elektronik och mjukvara.
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Erfarenhet inom Automotive
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
0722–845896
elin.nors@framtiden.com
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.