Supporttekniker till stort företag

Supporttekniker till stort företag

Vill du arbeta på en stor IT avdelning, där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Vi söker nu en supporttekniker till första linjes support för IT-frågor med uppdraget att bemanna vår kunds incidenthantering i nära kontakt med deras kunder och i samverkan med andra IT-specialister

Dina arbetsuppgifter

Aktuellt uppdrag hos vårt kundföretag består av funktioner för support inom IT med första och andra linje för ITsupport samt för IT-vårdtjänster. Men också för verksamhetsstöd och service med tjänster inom Kundservice-inköp, allmänna frågor samt inom arbetsordercentralen. Arbetsordercentralen är en beställningsfunktion för regionfastigheter.

Placeringsort: Huskvarna

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom data/IT
  • Alternativt relevantarbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av kundkontakt
  • Erfarenhet av administration
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Personligaegenskaper:
Då uppdraget kommer att innebära mycket kontakt med medarbetare inom Regionen så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
  • Hög stresstålighet
  • Ansvarsfull (tar ansvar för att utfört arbete blir enligt utlovad leverans)
  • Kan arbeta självständigt efter genomgången introduktion
  • God samarbetsförmåga
  • Noggrann
Villkor

Arbetstider: Kontorstider 7-17
Placeringsort: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds verksamhet består till huvuddelen av utredning, förvaltning, utveckling och drift av system, upphandling, teknikstöd, kommunikation, IT-säkerhet, kundservice samt utbildning.

Mer information ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden.