Supporttekniker till Optiware

Supporttekniker till Optiware

Brinner du för IT och service och vill utvecklas i ett växande företag? Vill du arbeta med support och tekniska lösningar? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Optiware söker nu en ny medarbetare för att förstärka deras tekniska supportavdelning. I rollen som supporttekniker kommer du ingå i supportavdelningen och arbeta med inkommande supportärenden. Du kommer att arbeta med allt från systemlösningar, tekniska problem och felsökningar till frågeställningar och förbättringar. Support sker via telefon och en supportportal och du kommer att utgå från kontoret i Jönköping.

Som supporttekniker kommer du att ha ett tätt samarbete med 3 kollegor på supportavdelningen och till en början kommer du att bli tilldelad en handledare för att få möjlighet att växa in i rollen och bli trygg i dina arbetsuppgifter.

Tjänsten ger dig möjlighet att utvecklas i ett spännande företag där du är med i utvecklingen av supportarbetet, gruppen såväl som processer för bättre flöden och arbetssätt.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning inom data alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • God engelska
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskaper i tyska
  • Erfarenhet av MS SQL och .NET
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom support och kundservice
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för att lyckas i rollen som supporttekniker ser vi att du är en driven och lösningsorienterad person som har ett intresse för teknik och IT. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga och kan på ett förståeligt och pedagogiskt sätt förmedla information och lösningar.

Som person är du social, strukturerad och flexibel. Du förstår värdet av att vårda kundrelationer, har servicekänsla samt värdesätter kollegor och teamwork.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optiware är ett snabbväxande och framåt företag som utvecklar och säljer AXXOS OEE som är Nordens ledande OEE-system med över 300 kunder i 20 länder. De hjälper sina kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera sin erfarenhet i system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete. AXXOS OEE mäter och presenterar produktions-KPI-er och orsaker till förluster i produktionen. Detta använder kunderna till att effektivisera sin produktion.

Optiware är ett företag med stark tillväxt och som ger dig möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och på ett personligt plan.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Välkommen med din ansökan!