Spansktalande högskoleingenjör mot data/elektro

Spansktalande högskoleingenjör mot data/elektro

Tar du snart ut din högskoleexamen inom teknik och vill bli en del av ett härligt team i en spännande miljö? Tycker du om resor, och är dessutom en fena på spanska? Härligt! Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att kretsa kring följande:
  • Arbete med att läsa offerter på spanska och engelska.
  • Design av system (exempelvis mot vägtullar) efter kravbild i tätt internt samarbete med ditt team.
  • Utföra kravanalyser, dvs offerter (hur det skall det se ut i praktiken? vad är nästa steg? hur leverear vi mot kund?)
  • Mycket kundkontakt på spanska
  • Under introduktionen är du med på möten och går tätt tillsammans med en mer senior medarbetare.
Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom teknik - exempelvis data, elektro, eller maskin
  • Spanska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Civilingenjör
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagitd

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kapsch TrafficCom är en leverantör av intelligenta transportsystem (ITS) i applikationsfälten för vägtullsamling, stadsåtkomsthantering och trafiksäkerhet. Kapsch täcker hela kundens värdeskapande kedja som en enda butik genom att tillhandahålla produkter och komponenter samt delsystem som öppna marknadsprodukter genom att integrera dem i nyckelfärdiga system eller genom att utveckla end-to-end-lösningar, inklusive tjänster för Tekniska och kommersiella operationer av system.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.