Självgående mjukvarutestare till företag i framkant

Framtiden · Data & IT · 27 okt

Om jobbet

Är du en självgående person som brinner för test? Vill jobba på ett företag där du får följa hela produktens livscykel? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvarutestare hos vår kund kommer du att jobba med kravhantering. Du får dokument från kund, lägger in det i ett kravhanteringsverktyg, går igenom kraven och tar fram testcase. Vidare dokumenterar du testcase och tar fram en test-setup för att köra testningar. Du kommer att jobba mycket med unit-, integrations- och kompletttester. Utöver det kommer du att jobba med ECU (Electronic Control Unit), där du testar mjukvaran mot bil/simulerad bilmiljö både trådbundet och trådlöst. Du dokumentar de olika rapporterna och får man fram buggar så går du tillsammans med utvecklarna igenom och rättar buggarna och gör om testningen för att det ska bli felfritt. Vidare kommer du att vara med och ta fram strategier för mjukvaru- och utvecklingsprocessen för mjukvarutester.

Hos vår kund kommer du att jobba med agil utveckling och traditionell utveckling för hårdvara. Du kommer att bli tilldelad en mentor i början av din anställningstid och du kommer att ingå i ett testteam tillsammans med 3 st andra.

Din profil

Skallkrav:
  • Ingenjör, lägst KY/YH, inom mjukvarutestning
  • Svenska, flytande i tal och skrift
  • Körkort
  • Kunna C-programmering
Meriterande:
  • Högskoleingenjör eller högre utbildning, t.ex. civilingenjör
  • Relevant mjukvaruerfarenhet av testning och testutveckling
  • Kunskap inom någon sriptform, t.ex. Python eller Java
  • Erfarenhet inom automotive-branchen
Som person är du en driven, ambitiös person som brinner för testning. Du är orädd, intresserad och självgående. Till sist är det viktigt att du är pragmatisk.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: 23 oktober
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Kontakt

Ring Joel Skogmalm, 0735-16 89 95

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Mer information ges vid intervjutillfället

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.