SharePoint-konsult till spännande företag i Jönköping

SharePoint-konsult till spännande företag i Jönköping

Är du en genuint driven person med stort intresse för SharePoint? Har du dessutom grundläggande förståelse för automatisering i Microsofts verktyg? Då kan det här verkligen vara rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker en SharePoint-konsult med fokus på design för att bygga snygga, överskådliga och pedagogiska informationssidor. Leveransområden kommer vara dokumenthantering, Intranät, digitalisering av manuella flöden samt en hel del konceptutveckling för att paketera olika lösningar som sen ska kunna säljas till företagets kunder.

Du kommer att ha mycket frihet under ansvar i rollen som SharePoint-konsult där vår kund räknar med att du gör ditt jobb utan att behöva använda pekpinnen. Det innebär t.ex. att du har möjlighet att jobba hemifrån och har flextid.

Du kommer ingå i ett team med andra konsulter som arbetar med automatisering, digitalisering, PowerBI och Microsoft 365 och där samtliga dessa lösningar kommer integreras i en lösning till kunden.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap och stort intresse av SharePoint
  • Grundläggande kunskaper i PowerApps och PowerAutomate
  • Goda kunskaper i Word och Powerpoint
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper i UX-design
  • Kunskaper i webbprogrammering
  • Engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen som SharePoint-konsult ser vi att du är en driven och initiativtagande person som känner stort ansvar inför de projekt som du kommer att ansvara över. Du kommer att ha mycket kundkontakt och kommer vara en viktig del av ett team, därför är du en social och kommunikativ person som värdesätter samarbete. Vidare är du en person som har känsla för detaljer och design. Då en del av tjänsten innebär presentation inför kund har du inga problem med att tala inför grupp.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid 8-17

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.