Servicetekniker till expansivt företag

Servicetekniker till expansivt företag

Vill du arbeta med maskiner och inom ett ledande företag mot träningsmaskiner? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete innefattar att åka ut på olika projekt och montera träningsmaskiner samt olika serviceärenden till Concepts kunder. Dessa kunder är lokaliserade runt södra Sverige, vilket innebär att veckodagarna kan se olika ut beroende på vart du behöver åka. De olika projekten styr din arbetsdag.
På projekten är ni vanligtvis minst två personer, beroende på projektets storlek.
Dina arbetstider är dagtid och du kommer under de första veckorna gå bredvid en kollega för att lära dig alla arbetsmoment som ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som är analytisk, flexibel, och som har ett proaktivt tänk. Du ska trivas med att både jobba självständigt och i team tillsammans med andra kollegor. Du har ett stort mekaniskt intresse med ett affärsmässigt tänk.

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Lägst gymnasiet inom mekanik
  • Arbetslivserfarenhet inom mekanik
  • Körkort B
Meriterande:
  • Kunskap inom el
  • Arbetat självständigt mot kunder
Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Concept Träningsredskap AB är Sveriges största leverantör av träningsredskap, Concept är 55 anställda placerade från Skellefteå i norr till Helsingborg i söder och med deras nya moderna centrallager i Jönköping, är dom redo att ta hand om sina kunder var behovet än dyker upp.
Concepts kunskap om och inom träningsprodukter, är till god nytta för deras kunder.
Drivkraft, Kundfokus, Kunskap och Passion har ända sedan starten 1993 varit Concepts ledord, och de är lika aktuella idag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.