Servicetekniker inom el till Jernbro

Servicetekniker inom el till Jernbro

Är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra människor? Har du kunskaper inom el och PLC-programmering? Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som servicetekniker inom el hos vår kund kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som servicetekniker innebära fördjupningar inom vissa områden som t.ex. PLC- och robotprogrammering.

I rollen som servicetekniker är det övergripande målet att jobba proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Som servicetekniker ansvarar du för att bygga goda relationer till kunder genom dels ett väl genomfört arbete, men också genom återrapportering, uppföljning samt uppförande.

Du förväntas i din roll som servicetekniker jobba med merförsäljning genom att agera rådgivande till dina kunder.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom automation/el alternativt erfarenhet som servicetekniker inom industri/produktion
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet inom industri/produktion
  • Erfarenhet av robotprogrammering eller PLC-programmering
För att lyckas i rollen som servicetekniker hos vår kund ska du vara samarbetsvillig och social då du kommer att ha mycket kontakt med människor. Vi ser att du vågar ta egna beslut och är målmedveten. Du är strukturerad och ordningsam, detta eftersom du kommer att få mycket eget ansvar. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag året om, hjälper Jernbro svensk industri att snurra säkrare, effektivare och mer hållbart. Jernbro är marknadsledande inom industriservice i Sverige och finns därför lokalt nära dig. Jernbro hjälper till med helhetslösningar för dina tekniska stödfunktioner inom underhåll, men också enstaka insatser.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.