Servicedeskmedarbetare till Nordens ledande it- företag!

Servicedeskmedarbetare till Nordens ledande it- företag!

Har du ett genuint intresse för it och teknik? Brinner du för service och kundkontakt? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen somservicedeskmedarbetare kommer du att arbeta ute hos en av Ateas kunder, med fokus på 1st line support. Arbetet innebär att du kommer hjälpa företagets användare med användarrelaterade frågor och generella infrastruktur - och IT-frågor. I rollen ingår även ansvar för generell it-support, vilket innebär att du arbetar med allt från nätverksproblem till felsökning på klienter.

Mer information kring tjänsten ges vid ett intervjutillfälle!

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst gymnasieutbildning inom it
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Genuint intresse för it
  • Någon form av dokumenterad teknisk arbetslivserfarenhet, ex praktik eller sommarjobb
Meriterande:
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom helpdesk och it-support
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som servicedeskmedarbetare ser vi att du är hjälpsam, driven, stresstålig och har hög social kompetens. Som person är du öppen, serviceminded och noggrann. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, värdesätter team och kollegor samt har ett brinnande intresse för it och teknik!

Villkor

Start: Augusti eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder ska vi utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över.

Lokal närvaro med global leveranskapacitet
Vi är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor i Norden och Baltikum.
Vi är obundna och kan erbjuda den lösning som passar ditt behov och verksamhet bäst. Våra it-specialister kompletterar med sin nyckelkompetens.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.