Senior Byggnadskonstruktör med erfarenhet av FEM-design

Senior Byggnadskonstruktör med erfarenhet av FEM-design

Är du en byggnadsingenjör som vill jobba med beräkningar inom bygg och ta en större ledarroll i framtiden? Då kan detta vara jobbet för dig.
Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
 • Ansvar för beräkningar inom stabilitet och hållbarhet vid nybyggnationer för att säkerhetsställa bärighet och stabilitet.
 • Jobbar alltid mot konkreta projekt, där det veckovis hålls projektmöten för att gå igenom vad som behöver göras/ vad man behöver hjälp med under veckan.
 • Du kommer alltid att jobba i team på 3-5st där alla ansvar för olika ansvarsområden.
 • Som beräkningsansvarig kommer du vara delaktig i att bygga upp och skapa underlag i FEM-design, sedan utföra kontroller för att lösa olika svårigheter/utmaningar på byggnationerna i detaljnivå.
 • Programmen du kommer att arbeta i är FEM-Design och Tekla.
Din profil

Skallkrav:
 • Utbildning inom byggingenjör (Högskoleingenjör eller civilingenjör)
 • Erfarenhet inom beräkningar
 • Svenska i tal/skrift
Meriterande:
 • Kunskaper inom byggprogrammen (FEM-design, Tekla) alternativt andra konstruktionsprogram
 • Civilingenjör inom bygg
 • Erfarenhet av Prefab
Personliga egenskaper och beteenden:
Du är en person som har stort mekanikst intresse med god social kompetens som sprider mycket energi. Du har alltid en positiv grundinställning och brinner för att ge god service. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om ordning och reda. Som person ska du vara analytisk, engagerad och självständig i ditt arbete.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping/Karlstad
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verksamheten startade 2000 och bolaget är idag ett tjugotal medarbetare. På Jönköpingskontoret är de runt 4st idag, men har stora utvecklingsmöjligheter att växa och bli fler. Uppdragsgivarna finns i hela Sverige och även från grannlandet Norge. Huvudinriktningen är Prefab-stommar till industrier, bostäder, kontor och skolor. Men dom jobbar även med allmänkonstruktion inom industrin.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd hos oss på Framtiden AB, till en början för att sedan gå över till vårt kundföretag!