Sales & Market Coordinator till EY i Jönköping

Sales & Market Coordinator till EY i Jönköping

Vill du ta nästa steg i din karriär och ständigt är ute efter personlig utveckling, vill du arbeta med branschens starkaste varumärke? Då kan det här vara jobbet för dig. Framtiden söker just nu för Ernst & Youngs räkning en sales & market coordinator. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som Sales & Market Coordinator ansvarar du för att strukturera och samordna regionens försäljnings- och marknadsaktiviteter. Du är delaktig i att arbeta fram en marknads-¬ och aktivitetsplan för Region Öst enligt riktlinjer från regionledningen. I denna roll stöttar du också försäljningschefen regionalt.
I rollen som Sales & Market Coordinator kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
 • Driver arbetet för vårt CRM-¬system InterAction
 • Entrepreneur Of The Year - sitter i projektledningen för Region Öst. Driver och koordinerar arbetet i regionen
 • Har ansvar för extern kommunikation i Region Öst. Ska säkerställa att all extern kommunikation går genom angivna kanaler
 • Planerar, förbereder och genomför större event/seminarier i regionen så som EY Entrepreneur Of The Year, Skattedagar, nätverksaktivteter mm
 • Arbetar i EY:s inbjudningssystem med inbjudningar och enkäter av olika slag
 • Offertarbete - arbetar med offerter, stora som små
 • Rapportering av försäljning och aktiviteter i regionen
Din profil

Skallkrav:
 • Universitets-, högskole- eller YH¬ utbildning inom ekonomi eller marknad
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
 • Körkort B
Meriterande:
 • Kunskap och erfarenhet av sociala medier i marknadsföringssyfte
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning eller marknadsarbete
Personliga egenskaper:
Du är en person som tycker om att vara spindel i nätet samt god social kompetens som sprider mycket energi. Du har alltid en positiv grundinställning och brinner för att ge god service. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om ordning och reda. Som person ska du vara driven, engagerad och ha viljan till att dina processer går framåt.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EY erbjuder en utvecklande, social och internationellt präglad arbetsplats, konkurrenskraftig lön och möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten. Du kommer att arbeta med några av världens främsta företag ¬deras kunder.

EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av medarbetares engagemang och kompetenser är det EYs gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden. EY är rankad som nordens mest attraktiva arbetsgivare av ekonomistudenter i Universums undersökning "Nordens mest ideala arbetsgivare", 2017.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.