Produktionsarbetare sökes till företag inom tvättservice

Produktionsarbetare sökes till företag inom tvättservice

Söker du ett varierande arbete med trevliga kollegor, där du samtidigt får vara aktiv på arbetet? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionsarbetare kommer du arbeta i produktionen med tvätt. Varje dag inleds med att arbetsledaren informerar och delar ut schema för hur dagen kommer att se ut. Du kommer att arbeta ca 45 minuter vid varje station, och sedan förflyttar man sig för att få rotation. Det börjar med att tvätten sorteras upp, sedan tvättas, tumlas, galgas, sorteras och packas tvätten, för att sedan skickas med transport ut till kund. I arbetet förkommer även en del rapportskrivning angående kemikalier och tvättning. I början kommer du att få gå bredvid en medarbetare i produktionen till du kan stå på egna ben. Tjänsten sträcker sig till slutet av november.

Din profil

Skallkrav:
- God svenska
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbete
Som person ser vi att du är flexibel, social och arbetsvillig. Det är bra om du har god fysik, då det är ett aktivt arbete. Du är en ödmjuk person som tar egna initiativ, men som också vågar fråga om hjälp.

Villkor

Arbetstider: 6.30-15.45 mån-tors, 06.30-14.15 fre.
Placeringsort: 1 mil norr om Huskvarna.
Lön: Enligt överenskommelse.
Startdatum: Omgående.

Du kommer erbjudas en arbetsplats med hög trivsel och god arbetsmiljö hos ett stabilt företag som värnar om ditt välmående på arbetsplatsen.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Magdalena Jägsell
Telefon 0722-08 02 31
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som hyr och levererar tvättservice av textilier i form av bland annat arbetskläder, mattor och andra former av textilier. Förtaget finns över hela Europa och är franskägt. Företaget finns beläget ca 1 mil norr om Huskvarna, och där ansvarar de för tvättning av arbetskläder mot olika industrier både i Småland och Västergötland. I produktionen där tvättning sker är de i dagsläget 12 st, i distributionen 6 st och på kundserviceavdelningen 3 st anställda. Totalt är det ca 45 000 anställda i koncernen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.