Pålitig betongarbetare till HC Betong AB

Pålitig betongarbetare till HC Betong AB

Vill du vara en del av ett härligt gäng? Föredrar du ett praktiskt arbete och kanske ser dig själv som en framtida arbetsledare? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett glatt gäng med att tillverka betongprodukter. Det innefattar allt från att läsa av ritningar, gjuta betong i olika former för att sedan montera ihop betongdelar. Ibland kommer du även få möjlighet att vara med en formsnickare och göra nya former.

Företaget är i en nystart med nya ägare. Därför har du möjlighet till att påverka, förbättra arbetet och för rätt person med potential finns det goda chanser att utvecklas inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som är en bra lagspelare och har lätt för att samarbeta med andra. Du tycker om praktiskt arbete och är inte rädd för att ta i. Med ett sunt förnuft och nyfikenhet strävar du efter att lära dig och bli bättre för att få bästa möjliga chans att utvecklas och växa i din roll.
Du är lyhörd och värderar precis som övriga på arbetsplatsen att vara punktlig och noggrann i ditt arbete.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning (Gärna praktisk)
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunna läsa av en enklare ritning
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbete eller produktion.
  • Truckkort
  • Vana att lyfta med traverser
Villkor

Villkor:
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Tenhult
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående

Intervjuer och urval sker löpande så sök redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HC Betong AB tillverkar alla typer av betongelement, från plattor till huselement. Deras affärsidé är att tillverka betongelement för närmarknaden runt Jönköping inklusive specialelement.
De har också specialiserat på tre produkter: idrottsläktare, bilvågsdäck och ställverksbyggnader.
På tillverkningsanläggningen i Tenhult är de idag 20 anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.