Nu söker vi dig med stort intresse för bilar!

Nu söker vi dig med stort intresse för bilar!

Är du en positiv och driven mekaniker i början av din karriär eller som har jobbat något år. I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att få arbeta med krockskadade bilar och utföra plåtarbete. Du kommer att få arbeta i en av nordens modernaste verkstäder. På skadeverkstaden så snittar dom ungefär 14 bilar i veckan. Det förekommer även att man få hjälpa till med spackling samt slipning för att underlätta för dom som lackar.
Första tiden kommer du att få gå bredvid och lära dig av dina kollegor. Du kommer även få en introduktion och utbildning som är anpassad efter din kunskapsnivå och bli väl omhändertagen i ett glatt och kompetent team som gärna agerar bollplank

Din profil

Skallkrav:
  • Genuint intresse av bilar
  • B-körkort
  • Läsförståelse i Svenska
Meriterande:
  • Fordonsutbildning mot plåtslager
  • Erfarenhet av plåtslageri
Vi söker dig som är en driven person med ett stort intresse för mekanik. Som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en känsla för ditt arbete.
Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven och kvalitets och säkerhetsmedveten.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Värnamo
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund finns idag på 4 orter i Sverige, dom är ungefär 130 anställda på alla orter.
Dom säljer 3st olika bilmärken och även transportbilar.
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.