Nätverkstekniker till Cygate!

Nätverkstekniker till Cygate!

Cygate gör just nu en spännande digitialiseringsresa. Vill du vara med på den resan? Har du en utbildning inom nätverk/IT och gillar att träffa människor? Sök då denna roliga tjänst som nätverkstekniker på Cygate!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker på Cygate kommer du få vara med och göra skillnad. Cygate genomför nu spännande digitaliseringar inom bl.a. fastigheter, som de vill att du ska bli en del av. Du kommer att bli en del av ett team som främst jobbar med:
 • Inventering/kartläggning av it-infrastruktur
 • Installation av switchar/routrar
 • Dokumentation
En stor del av tjänsten är på resande fot, detta då många av uppdragen finns runt om i Sverige. En normal vecka innebär 2-3 dagar ute och resten på kontoret i Jönköping.

På sikt kan det även förekomma en del drift och underhåll i denna roll.

Din profil

Skallkrav:
 • Läst YH-utbildning inom IT/Nätverk alt motsvarande arbetslivserfarenhet inom nätverk/it-infrastruktur
 • B-körkort
Meriterande:
- Erfarenhet inom routrar/switchar/nätverk

Cygate vill ha dig som är en lagspelare och trivs bäst i att jobba med andra. Då du i rollen som nätverkstekniker kommer att ha mycket kontakt med människor är det viktigt att du är en social och utåtriktad person. Du representerar Cygate ut mot kunder och det är därför viktigt att du har lätt för att skapa förtroende hos andra.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping eller Växjö
Omfattning: Heltid/dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss.

Cygate skapar en IT-miljö som förverkligar din verksamhets drömmar och mål.

Vi är en del av Telia och på Sveriges största nät kan vi erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med både bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Våra 650 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt.

Vi arbetar nära dig och skapar lösningar åt allt från banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsföretag.

Snabbfakta cygate:
 • Grundat 1978, med säte i Stockholm
 • 40 års erfarenhet
 • Cirka 650 medarbetare
 • 5 redundanta datacenter i Sverige
 • Experter på över 20 orter i hela landet
 • Omsättning 2017: 3076 MSEK
 • Ägare: Telia Company AB
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.