Mjukvarutestare till Husqvarna Group

Mjukvarutestare till Husqvarna Group

Husqvarnas Green Space Professionals avdelning söker nu en mjukvarutestare. Du kommer att arbeta med att granska och verifiera buggrättningar för den inbyggda mjukvaran i robotgräsklippare.

Gillar du att arbeta i team och älskar att lösa problem? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mjukvarutestare på Husqvarna Group kommer du att ingå i ett team om ett 10-tal kompetenta kollegor som består av mjukvaruutvecklare, systemingenjörer och systemarkitekter. Du har ett nära samarbete med testlabb som utför systemtester.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Systemtestning och verifiera beteenden och funktioner i robotgräsklipparen
  • Göra regressionstest och verifiering av buggrättningar
  • Analysera kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering
Din profil

Skallkrav:
  • YH alt. Högskoleutbildning inom datateknik, mjukvarutest
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterade:
  • Tidigare erfarenhet från mjukvarutestning
  • Intresse för Husqvarnas produkter
Vi söker dig som framåt, kommunikativ och vågar ta för dig. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, kan ta egna initiativ men samtidigt förstår värdet och uppskattar samarbete och kollegor.

Villkor

Start: Januari
Omfattning: Heltid
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, ride-on mowers and chainsaws. The Group is also the European leader in watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.

Our innovative quality products and solutions, sold through dealers and retailers in more than 100 countries, make garden, park and forest care as well as construction easier for professionals and consumers.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.