Mjukvaruingenjör till Husqvarna group!

Mjukvaruingenjör till Husqvarna group!

Har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling? Gillar du att ha varierande arbetsuppgifter med både praktiskt och teoretiskt arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i avdelningen Tree Professionals parts & accessories. Det är avdelningen som arbetar med tillbehör till Husqvarnas produkter.
 • Sensorintegration, utveckla och definiera mjukvaru-arkitektur för utvinning av prototypkonceptlösningar.
 • Tekniska undersökningar och forskning för lösningar av smarta tillbehör
 • Diskussioner internt och med externa partners för att bidra till utveckling
 • Praktisk testning av produkter och utvärdering samt analys av testresultat
Om företaget
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?

Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att jobba på Husqvarna Group erbjuds du:
 • En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
 • Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
 • En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget
Din profil
Vi söker dig som trivs i en roll med varierande uppgifter där du få kombinera praktiskt och teoretiskt arbete.

Du är en teknisk problemlösare som är driven, flexibel, noggrann och gillar att arbeta i team.

Skallkrav
 • Högskole- eller magisterexamen inom relevant område. Ex. Inbyggda system, Datateknik.
 • Produktutveckling med förståelse för hårdvaru- och mjukvaruutveckling.
 • Praktisk erfarenhet av att ha byggt kretskort.
 • Erfarenhet från testning av kompletta system.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande
 • Erfarenhet från PCB-utveckling.
 • Erfarenhet från systemarkitektur inom hårdvara och mjukvara.
 • Kunskap i mekatronik och sensorfusion.
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor


Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.