Mattläggare till välkänt företag i Jönköping

Mattläggare till välkänt företag i Jönköping

Framtiden söker just nu en Mattläggare/Plattsättare för Huskvarna Plattsättning AB. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som mattläggare kommer du att montera våtrumsgolv- och vägg, arbeta med slätläggning av linoleum, läggning av heltäckningsmatta, plast och parkett samt utföra golvslipningar. Du är ansvarig för att utföra jobb enligt gällande normer och med en hög kvalitetsnivå.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning mot plattsättning/Matt läggning
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Yrkesbevis/Intyg GVK.
  • Erfarenhet som mattläggare/golvläggare
  • Engelsk i tal och skrift
Personliga egenskaper:
Du är en person som är glad samt har en god social kompetens som sprider mycket energi. Du har alltid en positiv grundinställning och brinner för att ge god service. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om ordning och reda. Som person ska du vara driven, engagerad och ha viljan att leverera med kvalitet

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dag tid.
Placering: Jönköping
Lön: Enligt avtal
Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Golvläggare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huskvarna Plattsättning har decennier av erfarenhet från branschen och är vana vid både stora och avancerade uppdrag.
Tillsammans med deras specialkunskaper gör det dem till en trygg samarbetspartner, och dem hjälper dig att genomföra dina idéer inom plattsättning och annan golvläggning.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.