Laboratorieingenjör för bensindrivna motorsågar.

Laboratorieingenjör för bensindrivna motorsågar.

Har du ett stort intresse av motorer och vill jobba som labaratorieingenjör mot motorsågar.

Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst är inriktad på bensindriva motorsågar. Fokus i ditt arbete är att genomföra olika mätningar på motorer, detta kan vara väldigt tålamodsprövande då man får skruva isär och ihop motorerna åtskilliga gånger och justera detaljer, därför ser vi med fördel att du är en tålmodig och noggrann person. När mätningarna är genomförda går man igenom resultaten och analyserar dessa. Detta är en väldigt praktisk tjänst med ett par teoretiska inslag i form av rapportskrivning kring resultatet, är du en praktisk person som har ett stort motorintresse? Då är detta rätt tjänst för dig!

Din profil

Skallkrav:
Lägst KY/YH- utbildning och ett stort motorintresse (både praktiskt och teoretiskt)
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
God datorvana

Meriterande:
Arbetserfarenhet inom relevant område
God kunskap om mätteknik
Förkunskaper gällande förgasare

Du är en lagspelare som har ett brinnande intresse för motorer, du trivs bra i grupp samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du trivs även i en blandad roll där både praktiska och teoretiska uppgifter förekommer, men med mer fokus på det praktiska!

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.