Kreativ UI/UX designer till Greenworks

Kreativ UI/UX designer till Greenworks

Kreativ UI/UX designer till Greenworks

Är du en kreativ idéspruta med extra känsla för design? Nu har du chansen att komma till ett företag där du kommer att bli en viktig spelare i deras UI/UX-team. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

Börjar du på Greenworks i Jönköping kommer du att bli en del av ett team på fem personer. Teamet du kommer att tillhöra fokuserar på användarvänlighet och design

I din nya roll på Greenworks kommer du att jobba som UI/UX-designer med lite extra fokus på skrivande. Det kan t.ex. handla om att göra tekniskt avancerade produkter förståeliga och användarvänliga.

Du kommer också att fokusera på kopplingen mellan företaget appar och hemsidor. Vidare kommer du att jobba med layout, bildbehandling, sökoptimering och analys av kundens behov.

Globe Group står bakom varumärket Greenworks. Vi är ett ungt företag som ligger i framkant i en värld där vi lämnar fossila bränslen och elsladdar bakom oss.

Vi har dotterbolag runt om i världen. Inom Globe Group besitter vi bred erfarenhet inom allt från forskning och utveckling till produktion. Det gör att vi kontrollerar hela flödet och garanterar hög effektivitet, kvalitet och möjlighet att möta kundernas behov.

Sedan uppstarten i Sverige hösten 2016 har vi vuxit kraftigt och är nu cirka 70 medarbetare i Sverige fördelade på vårt Europakontor i Malmö och vårt utvecklingscenter i Jönköping. I Jönköping är vi ett härligt gäng som jobbar med avancerad produktutveckling i allt från koncept till färdig produktleverans.

Nu fortsätter vi resan genom att rekrytera ett antal nya kollegor. Vill du utvecklas, jobba tvärfunktionellt, växa och lätt se resultat av ditt arbete – då passar du säkert in i vårt sköna gäng.

Skallkrav:
  • Högskoleexamen inom UI/UX-design alt. relevant arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i engelska
  • Ska kunna visa upp en portfolio
Meriterande:
  • Kunskaper i tyska, franska eller spanska
  • Kunskaper i Adobe XD, Sketch och Figma
Vi ser att du är en kreativ och ödmjuk lagspelare för att trivas i rollen som UI/UX-designer på Greenworks. Du kommer att tillhöra ett team där du gärna får komma med förbättringsförslag och idéer.

Vidare trivs du också med att jobba självständigt. En stor del av jobbet som UI/UX-designer går ut på att vara kreativ och bolla idéer, det är därför viktigt att du har en prestigelös inställning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Ort: Jönköping

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.