Kran och Lift-montör till Jönköping

Kran och Lift-montör till Jönköping

Har du ett intresse för att montera och vill ta det till en ny nivå? Är du orädd för höjder och gillar utmaningar? Sök tjänsten, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter hos Lyft & Byggmaskiner AB ingår bland annat felsökning av kranar och hissar, reparationer samt montage/demontage. I första hand kommer du att arbeta i team men även självständigt arbete kan förekomma. Arbetsområdet är Jönköpingsregionen, men längre resor kan förekomma. Du kommer att ingå i ett ungt och glatt team med en stark teamkänsla. Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakt. Vi söker därför dig som trivs med varierande arbetsuppgifter, har förmåga att arbeta självständigt men som också är väldigt social.

Din profil

Skallkrav:
  • Mekaniskt intresse
  • Svenska, tal och skrift
  • B körkort
  • Ej höjdrädd
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av byggkranar och bygghissar
  • El kunskap
  • CE körkort
Vi söker dig som är självgående, engagerad och driven. Som person är du flexibel, trivs med många bollar i luften samtidigt och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. På arbetat ska du vara effektiv och kunna lösa problem om de uppstår. Du ska även vara van vid att hantera kunder. Att vara serviceminded och förstå värdet av kundrelationer är därför mycket viktigt. Vidare är du lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera lösningar. Är du noggrann, lättlärd och alltid har en positiv grundinställning är detta jobbet för dig.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Bankeryd
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 0722505375
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lyft och Byggmaskiner AB är ett fristående maskinuthyrningsbolag med ett ägande utan kopplingar till annat företag i bygg- och anläggningsbranschen. Huvudkontoret är lokaliserat på Älvdalens Industriområde i Ängelholm tillsammans med en av bolagets maskinuthyrningsdepåer samt en av kran & hissavdelningens depåer. Här finns också företagets centrala verkstäder för maskin, - och fordonsreparationer, bod, - och vagnservice samt el-verksamheten placerad. Dessa verkstäder utför större och mera avancerade reparationerna av maskiner och fordon, bodar och vagnar, elektriska maskiner och enheter samt utför installationsarbete. Varje uthyrningsdepå har en egen anläggning för service/underhåll och mindre reparationer. Personalen är UE-legitimerad och har utbildning och kompetensbevis enligt branschkraven och medverkar regelbundet i kurser och utbildningar inom respektive verksamhetsområde.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.