Kalibreringstekniker till växande företag

Kalibreringstekniker till växande företag

Har du ett brett gediget intresse för el och teknik? Är du noggrann, systematisk och vill ha chans att utvecklas som person och växa inom företaget?
Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som kalibreringstekniker i Huskvarna kommer du arbeta mycket med en enskild kund som i sin tur arbetar mycket med försvarsmakten. Ert laboratorium är beläget på plats hos kunden. Där kommer du mäta och kalibrera deras utrustning med hjälp av olika program och verktyg. Ibland krävs det att man monterar isär, mäter och kalibrerar för att sedan montera ihop igen. Mätningarna sammanställs för att sedan kunna rapportera ett resultat till kund.

Utrustningen du kalibrerar kan vara allt från komponenter till flygplan, ubåtar, radiokommunikation eller el stationer. Det är stor variation på vad man mäter, allt från tryck, temperaturer till radiovågor eller el.

Som en introduktion får man till en början vara med och lära sig i labbet. Generellt arbetar man mycket två och två, både av säkerhetsskäl och för att arbetet kräver det.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom el, minst gymnasial
  • Svenska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
  • Godkänd intern säkerhetskontroll
Meriterande:
  • Utbildad maskiningenjör, Högskola, KY eller YH
  • Arbetserfarenhet som elektriker
  • Körkort
  • Godkänd intern säkerhetskontroll
  • Goda kunskaper inom Excell
Eftersom både företaget och dess kunder ställer mycket höga krav på ett korrekt utfört arbete krävs det att du är noggrann, samarbetsvillig och har ett stort intresse för el och teknik. Du har tålamod och förståelse för att det kommer vara en lång upplärningsperiod men du strävar efter att på sikt bli självgående. Som person ser vi att du är trygg i dig själv och har en hög social kompetens. För den som trivs i rollen har man väldigt stora utvecklingsmöjligheter och det finns stora möjligheter att växa inom företaget.

Villkor

Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så ta chansen och sök redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper andra företag med mätteknik för produktkvalitet och riskhantering. Med över 6700 medarbetare och 200 laboratorier på fem olika kontinenter är de ett av de snabbast växande företag inom TIC-sektorn - Testing, Inspection, Certification.
Deras kalibreringsverksamhet grundades inom svenska flygvapnet år 1947, för mer än 70 år sedan.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.