Junior webbutvecklare till OEM!

Junior webbutvecklare till OEM!

Är du nyexaminerad webbutvecklare och vill vara med i digitaliseringsprocessen på ett stort internationellt företag? Sök tjänsten idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som junior utvecklare på OEM kommer du till en början avlasta supporten för att lösa digitala problem på kunders webbsidor. Det kan vara allt från att lösa ett problem i kod, till att forska lite i statistik för att öka kvalitén och flödet. Du kommer köra både front/back-end lösningar och du arbetar i Html5, javascript, .Net och css. Du kommer in i ett team på 4 mer erfarna utvecklare där du till en början får hjälp och en bra introduktion för att komma igång och bli mer självgående. På sikt är tanken att du ska kunna släppa supporten lite och ta dig an egna projekt.

Din profil

Skallkrav:
  • Svensk och engelska i tal/skrift
  • Relevant IT-utbildning från högskolan eller YH
  • God kunskap i .Net
Meriterande:
  • B-körkort
  • Egna utvecklingsprojekt
  • SQL/Server
Som person är du driven, ansvarsfull och har ett stort intresse av att utvecklas både professionellt och som människa. Du är en lagspelare med genuint dataintresse och social kompetens, du är positiv och värdesätter en god stämning på jobbet. Det är högt i tak och en meme på fredagen är bara kul. Vidare är du nyfiken och söker själv utveckling och lösningar på problem när de dyker upp.

Villkor

Befattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Område: Bankeryd, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 072 250 53 75
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OEM International AB med huvudkontor i Tranås består av 35 dotterbolag i 14 länder, främst verksamma inom B2B. 2017 omsatte koncernen 2739 MSEK och hade över 850 anställda.
Den traditionella affärsmodellen i OEM handlar om att erbjuda ett brett sortiment, mycket hög produktkunskap och en tät dialog med slutkund. Digitaliseringen har på senare tid blivit ett större fokus på OEM och de har därav ett Digital marketing team.
Digital Marketing Teamet som sitter i Bankeryd tillhör moderbolaget och ansvarar för den digitala marknadsföringsplattformen som de flesta i koncernen använder.
Utveckling, support och underhåll är huvudsakliga ansvarsområden och de fungerar även som bollplank kring digitala utmaningar. Miljön är.NET som driftas i egen regi. Viktiga komponenter i lösningen är Sitecore samt inRiver PIM.

På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.
Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!