Mjukvaruutvecklare mot den senaste tekniken

Mjukvaruutvecklare mot den senaste tekniken

Är du en driven person som brinner för IT? Vill du utvecklas inom den senaste tekniken och trivs i en konsultroll? I så fall är detta tjänsten för dig!

Just nu söker vi för kunds räkning en utvecklare som uppskattar hantverket och vill ligga i teknikens framkant.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior utvecklare kommer du att arbeta ute i kundprojekt och ingå i ett team om 3-4 medarbetare. Du kommer att få utveckla och arbeta med den senaste tekniken inom bland annat Node JS, Watson, Alexa, Chatbot samt AWS-Cloud. Tjänsten ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna kollegor och du kommer inledningsvis bli tilldelad en handledare för att växa in i rollen samt för att bli trygg i dina arbetsuppgifter. Vår kund ger dig en skräddarsydd utvecklingsplan där du har möjlighet att påverka din framtida yrkesbana.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning inom systemutveckling
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • God engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet systemutveckling
  • Körkort
  • Erfarenhet av agilt arbete
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som junior utvecklare ser vi att du är en driven och lösningsorienterad person som har ett stort intresse för IT och teknik. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs med kundrelationer och har förmågan att förstå och verka efter kundernas behov.
Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga, hög social kompetens samt trivs i en konsultroll.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster där fokus är att bygga innovativa och moderna systemlösningar, de bästa webbarna samt de mest användbara apparna. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.