Junior utvecklare med stort intresse för programmering

Junior utvecklare med stort intresse för programmering

Har du ett brinnande intresse för programmering? Vill du arbeta på ett nyöppnat kontor i Jönköping med ett stabilt och tryggt företag i ryggen? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som programvaruutvecklare på Softhouse consultings nya kontor i Jönköping kommer du att få den unika möjligheten att vara med och starta upp något nytt från början. Kontoret i Jönköping ska växa och du kan bli en del av utvecklingen.

Du kommer huvudsakligen att få arbeta med utvecklingsprojekt som konsult mot Softhouses kunder, vilka varierar mellan statliga och privata företag och organisationer. Som junior programvaruutvecklare får du en mentor som hjälper dig att introduceras och utvecklas samt håller i introduktion på plats på Softhouse.

Du kommer att arbeta projektbaserat och majoriteten av din tid kommer att läggas på arbete ute hos dina kunder. Exempel på projekt kan vara att hjälpa kunder med deras IT-miljö genom att t.ex. utveckla applikationer. Projektens längd varierar och kan vara allt från 2 veckor till flera år hos samma kund.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning mot programvaruteknik eller liknande
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • Hobbyprojekt inom programmering
Meriterande:
  • B-körkort
  • Erfarenhet av liknande arbete
Som person ser vi att du är genuint intresserad av programmering och brinner för ditt arbete. Du är extremt duktig och vill ta chansen att lära dig mer och utvecklas.

Villkor

Omfattning: Heltid, dagtid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Softhouse är ett konsultföretag som är riktigt bra på att utveckla lösningar med mjukvara och att utveckla människor i verksamheter. Detta har de gjort sedan starten 1996 och är idag ett av de ledande företagen i Skandinavien på Lean & Agile. Totalt är de cirka 200 anställda på deras olika kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlskrona, Växjö, Jönköping och Sarajevo.

Deras huvudsakliga marknad finns i Skandinavien och då i huvudsak i Sverige. Utvecklingsprojekt där deras konsulter arbetar åt företagets kunder sker oftast på lokal nivå och detta utgör cirka 90% av verksamheten. De andra 10% ägnas åt coachning verksamhet på nationell nivå där Softhouse hjälper företag med mjukvaruutveckling i form av utbildningar och coachning för att utveckla deras verksamhet och medarbetare.

Softhouse värnar om sina anställda och på hela företaget råder en familjär känsla där alla hjälper alla och man tar del av varandras kompetenser. Kollegorna besitter en hög kompetens och ambitionsnivå och då alla finns för varandra och delar med sig av sina kunskaper ges alltid möjligheter för utveckling i sin egen professionella roll. Softhouse erbjuder alla sina anställda trygga villkor med bland annat sjuk- och pensionsförsäkring. Som anställd har du också rätt till ett generöst friskvårdsbidrag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.