Junior IT-profil med intresse för test

Junior IT-profil med intresse för test

Är du en driven person som brinner för IT? Vill du utvecklas inom den senaste tekniken och trivs i en konsultroll? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som testare kommer du att arbeta mot kunduppdrag med fokus på att analysera och verifiera kända krav samt utforskande testning inom innovativa och digitala tjänster för appar och webb. Arbetet förläggs i 3 veckors sprintar och du har ett tätt samarbete med dina kollegor.

Du kommer att ingå i ett team ihop med 5-7 kollegor och inledningsvis kommer du att bli tilldelad en handledare för att växa in i rollen, bli trygg i dina arbetsuppgifter samt för att kontinuerligt stötta din utveckling. Som junior testare hos vår kund kommer du även få ett skräddarsytt utbildningsprogram och ha möjlighet till ett antal certifieringar.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning inom grundläggande IT
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • God engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av test inom mjukvara
  • Erfarenhet av kravhantering
  • Körkort
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som testare ser vi att du är en driven och lösningsorienterad person som har ett stort intresse för IT och teknik. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs med kundrelationer och har förmågan att förstå och verka efter kundernas behov.
Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga, hög social kompetens samt trivs i en konsultroll.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Augusti, eller enligt överenskommelse
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en helhetsleverantör av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster inom IT och ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.