Junior systemingenjör

Junior systemingenjör

Är du systemingenjör, analytisk och väldigt intresserad av ny teknik? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll som junior systemingenjör kommer du in i ett team med 5 seniora kollegor som jobbar med innovation och utveckling av kommunikationssystem. Du är med från början i projekten och jobbar med att ta fram interface, göra systemanalyser och dokumenterar resultat. För att veta vilka produkter & funktioner ni ska ta fram har ni nära samarbete med både produktägare, utvecklare och testare. Du kommer jobba i en internationell miljö med kunder och medarbetare i hela världen.
Mer information på intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör. Teknisk fysik, elektroteknik eller datateknik
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap.
Meriterande:
  • Master i relevant inriktning
  • Körkort
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.