Junior produktadministratör till Husqvarna!

Junior produktadministratör till Husqvarna!

Är du en driven, kommunikativ, och analytisk person? Trivs du dessutom som fisken i vattnet med arbete i Microsoft excel? Härligt! Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som produktadministratör kommer du att stödja och tillhandahålla produktägare, produktspecialister, och säljföretag med viktiga stamdata. Exempelvis överföringspriser, rapporter och övriga administrativa uppgifter.
På sikt är tanken att du skall öka ditt ansvarsområde och uppdatera innehållet i globala produktkalendrar, se över och ansvara för försäljningsrapporter, ansvara för statistik, analys och distribution.

Mer information om tjänsten ges vid ett intervjutillfälle!

Din profil

Skallkrav:
  • Engelska och svenska i tal och skrift
  • Bra kunskap i Microsoft Office-paketet (Excel, PowerPoint och Word)
Meriterande:
  • Fördjupad kunskap och erfarenhet av att arbeta med Microsoft Excel.
  • Erfarenhet av arbete i stora organisationer.
  • Högskoleexamen inom ekonomi/administration.
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Startdatum:
Omgående

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 apr (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.