Junior mjukvaruutvecklare till expansivt företag

Junior mjukvaruutvecklare till expansivt företag

Vill du vara en viktig kugge i ett expansivt företag? Vill du följa en produkt från idé till färdig produkt? Då är detta tjänsten rätt för dig?

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att jobba mot robotik (robotgräsklippare) med fokus på batteridriva produkter. Du kommer att jobba med motorhantering, sensorer och uppkopplade produkter som t.ex. slingor, internet och uppkoppling till appar. En del av arbetsuppgifterna är också att ha demonstrationer av produkterna som man jobbar med.

I denna roll kommer du att jobba mycket i team tillsammans med mjukvarutvecklare, testare och personer som jobbar med mekanik och elektronik. Normalt sätt jobbar man i sprintform med 2-3 veckors delprojekt. Mycket av arbetet görs tillsammans med en annan kollega men du kommer även att jobba självständigt. i dagsläget har vår kund 3 nya projekt igång och längden på dessa projekt är 1-2 år.

I mjukvarutteamet finns det i dagsläget sju utvecklare och två som jobbar med test.

Det finns möjligheter att få resa utomlands till bl.a. Spanien, Kina och Tyskland för att testa de produkter man jobbar med.

I början av din anställning kommer du att ha en mentor som du kan bolla med så att du kommer in i rollen på bästa sätt.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap inom C och C++
  • Engelska i tal och skrift
  • Lägst relevant YH-utbildning
Meriterande:
  • Kunskaper inom C#
  • Kunskaper inom Linux/inbyggda system
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Svenska i tal och skrift
  • Hobbyprojekt
För att lyckas i rollen som mjukvarutvecklare hos vår kund är det viktigt att du är ansvarstagande, dvs. att du får saker gjorde och samtidigt vågar fråga. Du är en lagspelare i det att du är kommunikativ och samarbetsvillig. Eftersom du kommer jobba nära hårdvaran så är det också bra om du har ett tekniskt intresse och är analytisk.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Vår kund är inne i en expansiv fas med mycket projekt på gång. Det är en platt organisation där du kommer att ha stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få vara med under hela produkt

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.