Junior mekanikkonstruktör till spännande företag

Junior mekanikkonstruktör till spännande företag

Är du en teknikintresserad konstruktör som vill utvecklas i ett växande bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med plast- & plåtkonstruktion i spännande uppdrag som konsult ute hos kund. I din roll ingår att tillsammans med andra medarbetare konstruera kundanpassade lösningar åt kunder främst inom tillverkningsindustrin. Projekten varierar i storlek och längd. Du kommer omgående att bli tilldelad ett projekt och komma ut i jobb hos kund. Som konsult är du van vid att vara självgående och resultatinriktad och du trivs med ett varierande arbete.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning mot mekanik/maskin
  • Körkort
  • Kunskaper i ProE, CATIA v5, Solidworks, NX eller inventor
  • Svenska & engelska flytande i tal/skrift
Meriterande:
  • Hobbyprojekt inom maskin/mekanik
  • Stort tekniskt intresse
  • Arbetslivserfarenhet genom extrajobb/sommarjobb/praktik inom relevant område
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person är du social, utåtriktad och ansvarstagande. Eftersom du kommer att arbeta som konsult är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med nya människor. Du har en positiv grundsyn och trivs i kreativa och omväxlande miljöer.

Villkor

Placeringsort: Jönköping
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett framstående tekniskt konsultbolag som förverkligar idéer till färdiga industrialiserade produkter. Med fokus på produktframtagning har man hela kedjan från produktdefinition till utvecklingsfas och drift, inom mekanik, elektronik, hård- och mjukvara. Företaget är inne i en expansiv fas och vill därför ha in nya hungriga och engagerade konsulter som vill anta nya utmaningar och som vill vara med och växa tillsammans med företaget.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.