Junior embedded-utvecklare

Junior embedded-utvecklare

Är du nyexad embeddedsystem utvecklare och söker ditt första jobba? Läs annonsen, detta kan vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten som utvecklare mot embedded systems på Husqvarna Battery Competence Center (BCC) kommer du komma in i två nya projekt i september. Du kommer jobba med utveckling av batterier i områdena: State of charge, health, power and safety. Du jobbar i språken C och C++ och det är bra om du har grundförståelse av elektronik och controllers. Mer info lämnas på eventuell intervju.

Din profil

Skalkrav:
  • Högskoleutbildning mot Embedded systems
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetserfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
Som person är du driven och brinner för teknik. Du är innovativ och kommer med lösningar och nya idéer. Du är kommunikativ och gillar att jobba i team samtidigt som du är självgående och kan köra på själv och ta initiativ.

Villkor

Ort: Jönköping
Befattning: Heltid, tillsvidare
Start: Semptember
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.