Junior elektronikkonstruktör

Junior elektronikkonstruktör

Är du nyexad eller i början av din karriär som elektronikkonstruktör och vill komma in i ett team med mycket erfarenhet och stora möjligheter? Då är det här helt rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består till största del av att arbeta med elektronikkonstruktion, elektronikutveckling och testning i olika projekt. Du kommer jobba med både digitala och analoga konstruktioner med inriktning mot det du brinner mest för. Vidare stöter man på tekniker som bluetooth, Wifi och GNSS samt program som Orcad Capture och PCB Designer. Du kommer in i ett team med väldigt mycket kunskap och bred erfarenhet med en gedigen introduktion för att komma in i rollen.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning mot elektronik. Elektronikkonstruktör, elektronikingenjör
  • Engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Svenska
  • Erfarenhet i Orcad eller annan elkonstruktion
Personlighet
Som person är du driven och brinner för utveckling, du vill vara med att ta fram nya koncept och funktioner för att optimera företagets produkter. Du gillar att jobba i team och bidrar & delar med dig av kunskap som du besitter. Viktigast är att man är driven och vill utvecklas hela tiden.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Arbetstider: 07-16, med möjlighet till flex
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.